(ترانسفورماتورACبه DC)

این قطعه وسیله ای است که برق 220 ولت نوسان دار AC شهر را ابتدا به ولتاژ نوسان دار یا AC تبدیل میکند و سپس توسط مدار یکسو کننده متشکل از قطعات - دیود - خازن الکترولیتی . تبدیل به ولتاژ یکسو DC میکند با این ولتاژ مدارات الکترونیکی و دیجیتالی کار میکنند.و ترانسفور ماتور در دستگاه هایی مانند تلوزیون رایانه پلیر های خانگی وموجود میباشد.

(مقاومت)

قطعه ای الکترونیکی میباشد که برای کاهش جریان و ولتاژ به کار میرود.

انواع مختلف آن در مدارات مختلف به کارمیرود.ازقبیل مقاومت کربنی-مقاومت سیمی-مقاومت حساس به نور-مقاومت حساس به دما-مقاومت حساس به ولتاژ-مقاومت متغییر پتانسیومتر.واحد اندازه گیری مقاومت Ω اهم میباشد.

مقاومت ها در مدار با علامت R1   R2     R3     R4     R5     R6  تولید میشوند.

(خازن)

خازن قطعه ای الکترونیکی میباشد که انرژی الکتریکی را در خود ذخیره میکند اما پس از اتصال مصرف کننده به آن به سرعت این انرژی از بین میرود.

از خازن برای ذخیره انرژی الکتریکی استفاده نمیشود.کاربرد آن در مدارات باتوجه به نوع مدار ونوع خازن متفاوت است.دربعضی از مدرات به عنوان یکسو کننده ولتاژ به کارمیرود یا برای ازبین بردن نوسانات ولتاژ و جریان . دربعضی از مدارت به عنوان تغییر فرکانس یا برای از بین بردن نوسانات یا پارازیت استفاده میشود.

انواع خازن

الکترولیتی - این نوع خازن ها که خازن های شیمیایی نیز نامیده میشوند. در  رنج  میکرو فاراد میباشند.و دارای قطب مثبت ومنفی بوده که بر روی خازن نوشته شده است.ظرفیت ولتاژ و میکروفاراد برخازن درج شده .اگر قطب مثبت ومنفی رعایت نشود باعث سوختن خازن خواهد شد.خازن‌های الکترولیتی در دو نوع آلومینیومی و تانتالیومی تولید می شود. ازکاربرد های زیاداین نوع خازن در مدار یکسوساز دیودی برای ازبین بردن نوسان ولتاژ است. 

و خازن های دیگر قطب مثبت ومنفی ندارند و با  رنج پیکوفاراد و میکروفاراد مشخص میشوند. با ولتاژ های DCشارژ نمیشوند و بیشتر با ولتاژ های AC  ویا در مدارت همراه با ترانزیستور برای ایجاد فرکانس و تغییر فرکانس سیگنال و

خازن سرامیکی

خازن پلی استر

خازن میکا

خازن کاغذی

خازنهای متغیر 1واریابل 2تریمر

و.

خازن ها در مدار با علامت     .   C1   C2     C3    C4     C5    C5     C6    نشان داده میشنوند

(ترانزیستور)

ترانزیستور متشکل از مواد نیمه‌رسانا مانند سیلیسیم و ژرمانیم 

قطعه اصلی و قلب علم الکترونیک

(برای قدرت دادن به سیگنال و قطع و وصل سیگنال  )

ترانزیستور در مدارهای آنالوگ،

ترانزیستورها در تقویت سیگنال‌ها ، امواج رادیویی، . و نیز منابع تغذیه تثبیت‌شده خطی و غیرخطی

ترانزیستور در مدارات دیجیتال

ریزپردازنده‌ها و پردازنده‌های سیگنال دیجیتال ،

سوییچ (کلید) الکترونیکی استفاده می‌شود،  

مدارهای دیجیتال شامل گیت‌های منطقی ،حافظه با دسترسی تصادفی ، 

ترانزیستور BJT، دارای سه عدد پایه میباشد :اِمیتر (منتشرکننده Emitter). کُلِکتور یا کالِکتِر (جمع‌کننده Collector) و  بِیس (پایه Base)،

و در دو نوع NPN و PNP

ترانزیستور های جایگزین لامپ های خلا میباشد که فضای زیادی را اشغال میکردند مصرف بالا داشتند و ضعیف بودند و گرما تولید میکردند.

در مدارات با علامت TR مشخص میشوند

(آی سی)

در واقع قطعاتی هستند مدارات الکترونیکی در درون آنها در فضای بسیار کوچکی ذخیره میشوند. باعث کوچک شدن فضای اشغال شده و دستگاه الکترونیکی هستند.

(دیود)

قطعه ساخته شده ازسیلسیم   یا   ژرمانیوم  که دارای قطب منفی و مثبت میباشد.قطب کاتد و قطب آند 

برای یک سو کردن ولتاژ و به عنوان یک صافی عمل میکند.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : خازن ,ولتاژ ,مقاومت ,میباشد ,الکترونیکی ,ترانزیستور ,مقاومت حساس ,مثبت ومنفی ,بردن نوسانات ,مشخص میشوند ,تغییر فرکانس
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود سریال کره ای قله هدف و چشم انداز هر انسانی است. قله های بزرگ انسان های بزرگ می طلبد. چاهو شهر من Brenda دانلود جدیدیترین فیلم ها هاروز دنیا پروژه فیزیک استاد نیکونژاد Sandey پیتزا باشی(فست فود،پیروزی،نبرد شمالی) زندگی در پیش رو